Serveis

Uniplant tot l'any
Servei a domicili
Si no tens prou lloc al cotxe, o bé si ho prefereixes, et podem fer arribar el que necessitis a casa. Consulta’ns les tarifes de transport i la nostra furgoneta estarà a casa teva el dia i l’hora que acordem.
Autoservei aconsellat
Pots passejar-te tranquil.lament, mirar, triar tu mateix i agafar el que desitgis. Ara bé, només cal que ens preguntis i t’assessorarem en allò que faci falta. Mirarem d’aclarir-te tots els dubtes que tinguis.
Aparcament propi gratuït
Disposem de dos aparcaments segons la teva procedència: Si vens de Sant Fruitós / Berga / Girona: Aparcament al costat de l’entrada principal. Si vens de Manresa / Barcelona / Lleida: Aparcament de la rotonda. En aquest cas hauràs de caminar uns 20 metres, però hi ha una rampa i t’ajudarem a portar les coses de pes. (Consulta l’apartat Com arribar)
Accés adaptat
Si accedeixes des de l’aparcament de l’entrada principal no trobaràs cap obstacle. Si accedeixes des de l’aparcament de la rotonda, que és de grava, hauràs de baixar una rampa per accedir a l’entrada. Un cop a dins, et podràs moure amb comoditat perquè el nostre garden està a un sol nivell. Per accedir a la botiga, baixar a la zona d’arbustos o anar fins al parc infantil trobaràs unes petites rampes. (Consulta l’apartat Com arribar)
T'ajudem a carregar el cotxe

T’acompanyem fins el cotxe i t’ajudem a carregar allò que has comprat. Protegim els arbres i arbustos perquè no es facin malbé durant el transport i perquè no se t’embruti el cotxe de terra. Les plantes te les col.loquem en caixes o bosses perquè et vagi bé portar-les fins a casa.

Parc infantil
La visita al garden també ha de ser divertida pels teus fills, néts, nebots… Mentre tu visites tranquil.lament el garden, els nens poden jugar al parc infantil dotat amb engronxadors, balancins, tobogans… El parc està a l’interior del recinte i protegit per una tanca. També disposa de paviment amortidor.
Assessorament professional
Per a qualsevol dubte o consulta que tinguis, a Uniplant trobaràs un gran equip de professionals a punt per informar-te i assessorar-te.
Diagnòstic de malalties
Per a poder tractar una planta malalta, primer cal diagnosticar exactament què li passa. Pensa que és com anar a la consulta del metge, no només serveix explicar el problema de la planta, cal examinar-la!! Per això sempre us demanem que ens porteu una branca o fulla. Un cop diagnosticat el problema, t’aconsellarem sobre el millor tractament per a realitzar.
Composició de plantes

Realitzem tot tipus de composicions i creacions:

· cistelles de plantes naturals
· centres de cactus
· copes de gelatina amb flor natural
· centres de flor artificial

Sempre trobaràs algun dels nostres centres preparats per a regal.
Si vols també te’l podem fer segons les teves preferències.

NOVETAT: disposem de flor tallada per fer rams i centres

Emboliquem per regal
T’ajudem a trobar el millor regal i l’emboliquem perquè faci el millor efecte. A part dels centres de flors i els múltiples objectes de regal (espelmes, figures, marcs de foto, …), pots triar la planta que vulguis i te l’emboliquem perquè sigui un regal especial.

Pin It on Pinterest

Share This